17 feb 2024

Bloemenactie 19 en 20 april

Nog vers in het geheugen staat de recordopbrengst van de bloemenactie in 2023. Om dit te overtreffen is schier onmogelijk. En toch gaan we het proberen. We hebben ca. 1000 planten meer besteld dan vorig jaar. Wanneer de venters net zo enthousiast zijn als de commissieleden is de kans op volledige uitverkoop best groot.

De actie wordt wederom in het weekend gehouden en wel op: vrijdag 19 en zaterdag 20 april.

Er is rekening gehouden met de wensen van onze klanten. Zo hebben we dit jaar meer roze in het assortiment. De Scaevola is er nu ook in het roze en ook de Oostenrijkers worden behalve in het rood, ook in het roze aangeboden. Het volledige aanbod bestaat uit: Geraniums (staand en hang), Spaanse Margrieten, Verbena, Scaevola, Lobelia, Helichrysum en Fuchsia.

En dan nog voor degenen, die niet bekend zijn met deze actie: de opbrengst van de bloemenactie is bestemd voor het restauratiefonds van de kerken in Havelte en Uffelte. Het Uffelter kerkje is deze dagen het centrum van de actie. Naast de kerk wordt dit jaar voor het eerst een grote partytent opgesteld van waaruit de losse
verkoop plaatsvindt.

Met uw hulp gaat de bloemenactie 2024 weer een groot succes worden!

Organisatie bloemenactie