Kerkkoor Havelte

Van september tot juni repeteert het koor elke donderdagochtend van 09.30 tot 11.15 uur. Tijdens de pauze is er koffie en thee. Houdt u ook van zingen en een prettige onderlinge sfeer? Kom dan gerust eens naar een repetitieochtend.
Lees meer 

Gespreksgroep De Stamtafel

Wij, een groepje gemeenteleden (60+), komen regelmatig bij elkaar om met elkaar te eten en van gedachten te wisselen over een bepaald onderwerp. Belangstelling voor een gezellige avond? Neem contact met ons op.
Lees meer 

Gesprekgroep De Parels

Gespreksgroep Parels bestaat uit een groep mensen tussen de leeftijd van ongeveer 25 tot 50 jaar. Eens per twee maanden komen we bij elkaar bij iemand thuis om een onderwerp te bespreken dat ons raakt of bezig houdt.
Lees meer 

Gesprekgroep Samen Delen

Samen Delen is een kring van vrouwen, van ongeveer 50 jaar, die elke zes weken bij elkaar komt. Na het avondeten wordt er met behulp van een boek of artikel een onderwerp besproken. Geïnteresseerd om eens mee te doen? Neem contact met ons op.
Lees meer 

Jeugd & Kinderkerk

Elke tweede zondag van de maand met uitzondering van de zomervakantie wordt een dienst georganiseerd waarin er speciale aandacht is voor de kinderen van de basisschool leeftijd.
Lees meer