Gebruiksplan Clemenskerk in Corona tijd.

Algemeen.
1. Per zondag is er maximaal één dienst.
2. Er wordt geen koffie geschonken na afloop van de dienst.
3. Er is geen gemeentezang, zingen is een mogelijke bron van besmetting. We maken gebruik van alternatieve muziekvormen.
4. De onderlinge afstand tussen bezoekers is 1½ meter; deze afstand geldt niet voor gezinsleden.
5. In het kerkgebouw geldt één richtingsverkeer, zodat we elkaar niet hoeven te passeren op een te kleine afstand.
6. Mensen die verkouden zijn of zich niet fit voelen worden gevraagd niet te komen.
7. Er is geen vrije keuze van zitplaatsen tijdens de dienst. De coördinatoren wijzen de bezoekers een zitplaats aan.
8. Bij de ingang van de kerk en in het toilet zullen ontsmetting middelen worden geplaatst.
9. Er wordt een gebruikersplan, met algemene regels over het gebruik, schoonmaak en andere huishoudelijke zaken, gemaakt voor de kerk.

zo 31 jan 2021 10:00 uur
Mw. Ds. T. Braam, Dwingeloo