Lichtjes avond voor overledenen in Havelte

Vorig jaar hebben we in Havelte voor de eerste keer een lichtjes avond ter nagedachtenis van overledenen gehouden. Gezien de vele positieve reacties hebben de begrafenis vereniging “de Laatste Eer” en de PKN kerk besloten om op 6 november deze actie te herhalen. Alles is tegenwoordig onder voorbehoud, maar we gaan er vanuit dat er in november toestemming voor deze activiteit is.
De mogelijkheid wordt deze avond geboden om op de begraafplaats een lichtje te plaatsen bij een graf of op een centrale plaats.
De looproute en begraafplaats zullen net als vorig jaar verlicht worden. Na de rondgang wordt in de kerk aandacht aan het thema gegeven met woord en muziek. Het programma is nog in voorbereiding. In een latere publicatie wordt hier meer over bekend.
Voor de verlichting van de paden zouden we erg graag schone jam of conserven potjes van u ontvangen (zonder deksel). Deze kunnen we gebruiken voor verlichting met waxine lichtjes. U zou ons hiermee erg helpen. De potjes kunnen gebracht worden bij: Hennie Winters, Fazantweg 15 (krat naast huis) en Marga Stapel, Eursingerkerkweg 11 (krat achter hek).

zo 16 aug 2020 10:00 uur

zo 23 aug 2020 10:00 uur