Jeugd en kinderwerk

- organisatie

Jeugdraad

Binnen onze gemeente is sinds 2010 een jeugdraad actief. Deze jeugdraad zorgt voor de coördinatie van het jeugdwerk. Daar onder vallen de oppasdienst (voor kinderen van 0-4 jaar), Kindernevendienst en Kinderkerk (voor de jeugd in de basisschool leeftijd) en de Jeugdkerk (voor de jeugd van de middelbare schoolleeftijd).

De jeugdraad bestaat uit een aantal vaste leden, die de verschillende werkgroepen vertegenwoordigen en wordt bij toerbeurt aangevuld door leden uit deze werkgroepen. Tijdens het seizoen komen we gemiddeld eens per 6 weken bij elkaar voor overleg.

De jeugdouderling is het aanspreekpunt over alle jeugdwerk onderwerpen in de kerkenraad. Omgekeerd komen wensen  van de jeugdwerkgroepen via de jeugdouderling bij de kerkenraad.

Contact : Amarenske de Vries
Telefoon (0521)341098