JeugdkerkJeugdkerk

Wie zijn we
Een enthousiaste groep jongeren en leiding.
Vanaf dit seizoen is de jeugdkerk veranderd van opzet.Tot vorig jaar was er tijdens elke tweede zondag van de maand voor jongeren in de middelbare school  leeftijd (12j-18j) de mogelijkheid om naar de jeugdkerk te gaan.
Vanaf dit seizoen hebben we samen met de jongeren gezocht naar een andere invulling. We gaan door middel van activiteiten thema‚Äôs uitwerken.

De jeugdkerk kent een aantal  terugkerende activiteiten. bijvoorbeeld Sirkelslag en een seizoen afsluiting. Sirkelslag; dit speel je als groep, gewoon in je eigen woonplaats tegen duizenden andere jongeren in Nederland. Online sta je in verbinding met elkaar. In 2018 vond dit plaats op vrijdagavond  2 februari. De seizoen afsluiting is een gezellige activiteit waar elk jaar weer iets leuks van gemaakt wordt!

Waar je terecht kan voor vragen..
Ben je als jongere of ouder nieuwsgierig, vraag informatie bij Hans Zijlstra of Amarenske de Vries.

Contact: Hans Zijlstra

Jeugdkerk

zo 30 sept 2018 10:00 uur
Mw. ds. T. Braam, Dwingeloo