Bericht van de Ledenadministrateur

De ledenadministratie van onze Protestantse Gemeente Havelte wordt bijgehouden in een landelijk ledenprogramma LRP (Leden Registratie Protestantse Kerk).
Dit ledenprogramma wordt beheerd door de plaatselijke ledenadministrateur.
De Burgerlijke Gemeente geeft géén gegevens door aan de Kerkelijke gemeente.

Wij  verzoeken  u om een geboorte, verhuizing, trouwen of overlijden bij ons te melden. U kunt daarvoor het 'Ledencontactformulier' downloaden door op onderstaande link te klikken, dit af te drukken, in te vullen  en op te sturen.
Bent u in onze gemeente komen wonen en wilt u zich bij onze kerkelijke gemeente aansluiten dan nodigen wij u eveneens uit om u bij ons aan te melden. U kunt dit doen door de 'Vragenlijst Nieuw Ingekomenen' te downloaden, af te drukken, in te vullen en op te sturen.
 U kunt zich ook melden bij de ledenadministrateur (mevrouw Leny de Zeeuw, Binnenes 9-B, 7981 BK Diever, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel 0521-593365).

Vragenlijst Nieuw Ingekomenen

Leden Contactformulier